Workshops

Workshop/ training RESET

Met een pretzel als symbool voor persoonlijk resetten energiek transformatie zelfstandig effect levendig.

Voor jeugdigen die behoefte hebben om gehoord, gezien, begrepen te worden, stabiliteit, mentaal uit de knoop willen kunnen komen, erkenning, verbinding en de eigen regie in handen kunnen hebben.
Het logo is gevisualiseerd in de vorm van een pretzel, omdat ik me realiseer dat het geheel meer is door het bundelen van wederzijdse krachten, de werkwijze, benadering, kennis, inzicht, authentiek met synergie, diversiteit en inclusie.
De visie is dat je tijdens de workshop/ training tools aangereikt kunt krijgen waar jij behoefte aan hebt. Door aan te sluiten op de individuele behoefte, flexibel, breed inzetbaar met verschillende methoden of een mengeling daarvan. Laagdrempelig, luchtig en daarmee onderscheid ik mij van institutionele hulpverlening.

De missie is gebaseerd op sociaal maatschappelijk belang en het verlangen naar het kunnen en willen oplossen van issues op een relaxte en haalbare manier. Aansluitend voor in Nederland op gelijke behandelingen, vanuit de VN op gelijke rechten. Ten bate van vrijheid, rust en vertrouwen.

Make-up- en haarverzorging

Gespecialiseerd voor mensen die met een veranderd uiterlijk te maken hebben door de invloed en effecten van chemokuur.

Als je uiterlijk of je huid is veranderd door (de behandelingen tegen) kanker, is deze workshop wellicht iets voor jou.

Deze workshop wordt verzorgd in het Adamas Centrum in Nieuw-Vennep en in het Spaarne gasthuis in Hoofddorp.

Tijdens de behandeling van kanker kan er veel veranderen aan je uiterlijk, de identiteit. Het is voor veel mensen belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. Met de juiste huidverzorging en make-up tinten kun je de veranderingen van je uiterlijk anders accentueren.

Je krijgt een persoonlijk advies, praktische tips en je gaat zelf de adviezen uitproberen. Voorafgaand aan deze adviezen visualiseer en laat ik je aan de hand van een kleurduiding met testkragen zien, welke de juist passende make-up tinten bij je passen. Daarna ga je mooi opgemaakt naar huis. Je ontvangt een uitgebreid naslagwerk mee naar huis om alles nog eens rustig door te lezen.

Ben je hierin geïnteresseerd, meld je dan aan:
mail@adamas-centrum.nl of bel 0252-680233 o.v.v. Workshop Huidverzorging en make-up.
Geef ook aan je:
woonplaats | telefoonnummer.
Locatie: Adamas, Eugenie Prévinaireweg 61,
Nieuw-Vennep.

We kijken naar je uit.

Borstkankerverwenmoment
Je zit mentaal in de knoop en hebt behoefte aan resetten, herpakken, reorganiseren, stabiliteit en harmonie. Je wacht al zo lang op een helpende hand, want je hebt geen idee hoe je zelf uit de knoop kunt komen.

Omwenteling en begrip

Gevoelens, emoties van onmacht maken plaats voor de omwenteling en begrip
Vastlopen en geen idee hoe je de omwenteling kunt maken is heel normaal en menselijk. Er is niks mis met jou. Het overkomt ons allemaal en is heel logisch tijdens of na een periode die impact heeft.

Vastlopen gaat over emoties, gevoelens, onmacht, frustraties, boosheid, verdriet. Je voelt je allesbehalve begrepen, gehoord. Het kan gaan om de gevolgen van de ingezette maatregelen, troubles met je ouders, een ander, een situatie ergens anders, thuis, in de familie.

Daarnaast ook nog de strubbelingen die bij jezelf zijn ontstaan. Andere gevolgen van strubbelingen die voorkomen zijn: burn-out, stress, depressie, meningsverschillen, ruzies, moedeloosheid, echtscheiding, besluiteloosheid, ziekte, oude pijn.

Uiteindelijk heeft het invloed op alles: geluk, zelfvertrouwen, plezier, nachtrust, gezondheid, ontwikkeling en alles wat je lief is. Strubbelingen helder krijgen: nooit makkelijk, wel eenvoudig. De oplossing zit in het ontrafelen van de knoop. Gedurende fases ga je ontdekken wat het middelpunt is van deze knoop.

Er ontstaat ruimte waar meer mogelijk is dan je zou denken. Je snapt het als je het door hebt. Je krijgt weer grip, het werkt verhelderend, bevrijdend en tegelijkertijd verbindend.

Life coach en transformatief mediator

Je bent uniek in het denken en compleet zoals je bent. In de knoop zitten, of strubbelingen met een ander kun je zelf met een beetje hulp leren oplossen. Ook als je er in je eentje voorstaat en dat is wel zo een prettig idee om te weten.

D.m.v. het ondersteunen van jou voor het helder krijgen van strubbelingen. Effectief en haalbaar, waar je wat mee kunt en wat voor jou werkt. Naar behoefte en wens. Want het gaat om jou wie jij bent.

Er worden tools aangereikt hoe je de knoop met het verkrijgen van andere inzichten zelf kunt leren ontrafelen en dit jou eigen kunt maken. Bijvoorbeeld d.m.v. online workshops, training of individuele begeleiding. Met de mogelijkheden zorgvuldig in acht nemen en als blijkt dat een ander traject beter voor jou blijkt te zijn is dat ook een optie. Voel je vrij om contact op te nemen.

Je bent van harte welkom.

Je snakt naar stabiliteit, erkenning en wat kun je doen als je al zo lang op hulp wacht en je staat er in je eentje voor?

Wil je ontdekken hoe je de knoop kunt ontrafelen?
Wat er is gebeurd kunnen we nooit veranderen, wel hoe ermee om te kunnen gaan. Met de workshop/ training RESET, kan er flexibel aangereikt worden waar jij behoefte aan hebt om andere inzichten te leren ontdekken voor zelfontwikkeling, zelfreflectie met compassie. Mindfulness leren omgaan met wat er speelt. Zodat jij het jezelf praktisch eigen kan maken. Ten bate van stabiliteit, positieve gezondheid, wat voor jou werkt, waar jij blij van wordt en wat jou dient. Om kleur aan je dag en jezelf te geven, omdat je het verdient.

Sandra Bolten
0613242414
info@sandrabolten.nl