Workshop/training RESET

Persoonlijk Resetten Energiek Transformatief Zelfstandig Effect Levendig

Natascha Klerks en Sandra Bolten hebben de handen ineen geslagen
Voor jeugdigen en hun ouders die behoefte hebben aan om gehoord, gezien, begrepen te worden, stabiliteit, mentaal uit de knoop willen kunnen komen, erkenning, verbinding en de eigen regie in handen kunnen hebben.

Door Natascha Klerks en Sandra Bolten die de handen ineen hebben geslagen, omdat we ons realiseren dat ons geheel meer is door het bundelen van onze krachten, onze werkwijze, benadering, kennis, inzicht, authentiek met synergie, diversiteit en inclusie.

Onze visie is dat wij je tijdens de workshop/ training tools kunnen aanreiken waar jij behoefte aan hebt door in te spelen op de individuele behoefte, flexibel, breed inzetbaar met verschillende methoden of een mengeling daarvan. Laagdrempelig, luchtig en daarmee onderscheiden we ons van institutionele hulpverlening.

Onze missie vanuit sociaal maatschappelijk belang en het verlangen naar het willen helpen oplossen van issues op een relaxte manier. Aansluitend voor in Nederland op gelijke behandelingen, vanuit de VN op gelijke rechten. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een verlangen naar vrijheid, rust en vertrouwen.

Je zit mentaal in de knoop en hebt behoefte aan resetten, herpakken, reorganseren,stabiliteit en hrmonie. Je wacht al zo lang op een helepende hand, want je hebt geen idee hoe je zelf ui de knoop kunt komen.

Gevoelens, emoties van onmacht maken plaats voor de omwenteling en begrip
Vastlopen en geen idee hoe je de omwenteling kunt maken is heel normaal en menselijk. Er is niks mis met jou. Het overkomt ons allemaal en is heel logisch tijdens of na een periode die impact heeft.

Vastlopen gaat over emoties, gevoelens, onmacht, frustraties, boosheid, verdriet. Je voelt je allesbehalve begrepen, gehoord.

Het kan gaan om de gevolgen van de ingezette maatregelen, troubles met je ouders, een ander, eensituatie ergens anders, thuis, in de familie. Daarnaast ook nog de strubbelingen die bij jezelf zijnontstaan.

Andere gevolgen van strubbelingen die voorkomen zijn: burn out, stress, depressie, meningsverschillen, ruzies, moedeloosheid, echtscheiding, besluiteloosheid, ziekte, oude pijn.

Uiteindelijk heeft het invloed op alles: geluk, zelfvertrouwen, plezier, nachtrust, gezondheid, ontwikkeling en alles wat je lief is.

Strubbelingen helder krijgen: nooit makkelijk, wel eenvoudig.
De oplossing zit in het ontrafelen van de knoop. In een aantal stappen ga je ontdekken wat het middelpunt is van deze knoop.

Gevoelens, emoties van onmacht maken plaats voor de omwenteling en begrip, Er ontstaat ruimte waarmeer mogelijk is dan je zou denken. Je snapt het als je het door hebt. Je krijgt weer grip, het werkt verhelderend, bevrijdend en tegelijkertijd verbindend.

Je snakt naar stabiliteit, erkenning en wat kun je doen als je al zo lang op hulp wacht en je staat er in je eentje voor?
Wat is onze rol als Life coach en transformatief mediator
Je bent uniek in het denken en compleet zoals je bent. In de knoop zitten, of strubbelingen met een ander kun je zelf met een beetje hulp leren oplossen. Ook als je er in je eentje voorstaat en dat is wel zo een prettig idee om te weten.

Wij helpen jou met het helder krijgen van strubbelingen en begeleiden mensen die net als jij in de knoop zitten. Effectief en haalbaar, waar je wat mee kunt en wat voor jou werkt. Naar behoefte en wens. Want het gaat om jou wie jij bent, uniek in het denken en compleet zoals je bent als mens.

Wij reiken inzichten, tools aan hoe je de knoop zelf kunt leren ontrafelen en het ontknopen daarvoor jou eigen kunt maken. Wij begeleiden, ondersteunen met De pretzel methode d.m.v. online workshops, training en individueel. Met de mogelijkheden zorgvuldig in acht te nemen en als blijkt dat een ander traject beter is voor jou reiken we ook dat aan. Voel je vrij om contact op te nemen. Je bent van harte welkom.

Wil je ontdekken hoe je de knoop kunt ontrafelen?
Wat er is gebeurd kunnen we nooit veranderen, wel hoe ermee om te kunnengaan. Met De pretzel methode als workshop/training, kunnen wij flexibelaanreiken waar jij behoefte aan hebt om andere inzichten te lerenontdekken voor zelfontwikkeling, zelfreflectie met compassie. Mindfulness leren omgaan met wat er speelt. Zodat jij het jouzelfpraktisch eigen kan maken. Ten bate van stabiliteit, positievegezondheid, wat voor jou werkt, waar jij blij van wordt en wat joudient. Om kleur aan je dag en jezelf te geven, omdat je het verdient.

Natascha klerks
0642920825
n.kerks@icloud.com

Sandra Bolten
0613242414
info@sandrabolten.nl
www.sandraboltenderoosvanhetinzicht.nl