Transformeren kun je liefdevol leren

Kiezels
Beeld: Sara Juggernaut

Met licht en liefdevol omgaan met jezelf door bewust te worden van wat je het best kunt doen wanneer je voelt en ervaart dat er iets uit balans is of iets mist.

Er is iets gebeurd, een probleem, een gevoel.
Herken je dat? Je voelt je schuldig. En hoe kun je het omdraaien naar: Het ontdekken van wat je beter anders kunt doen met de talenten die je in huis hebt. Hoe kun je in contact komen met jouw wezen, jouw identiteit? Authentiek en met synergie. Is dat uit balans geraakt, hoe kun je met jezelf in balans komen?

Alles is energie, waar ook jij deel uit van maakt. Met alle ups, downs en wie jij bent. Wil jij het anders, zonder jezelf te hoeven veranderen? Hoe kun je dat uit de verf laten komen in plaats van oeverloos over gedoe blijven bomen?

Transformatieve mediation biedt de oplossing. 
Het is een stappenplan waarmee je begeleid en ondersteund wordt om jezelf te kunnen herontdekken. Want je hebt talent. Wil je het anders? Wil je het ontdekken? Daar kan ik je bij helpen en ondersteunen met Transformatieve mediation en als life coach.

Gebaseerd op de Transformatieve mediation methode van WEL-COM en gespreksondersteuning d.m.v. het concept van het Transformatieve model.

Regenboog ammolite
Regenboog ammolite is een edelsteen gemaakt van fossiele ammoniet. Komt voor langs de kust van Noord-Amerik. De opgerolde cirkel is de schaal van een schaaldier met een opening voor het schaaldier. In het midden voelt het als een soort knoop. De ammoloet voelt glad en enigszins geschulpd aan Het zijn de resten van een uitgestorven groep inktvissen. De naam ammoniet is afgeleid van de Egyptische god Ammon, die werd voorgesteld als een ram. De vorm van de fossiele schelp lijkt dan ook op een ramshoorn. … Tegenwoordig weten we dat ammonieten de schalen zijn van een uitgestorven groep inktvissen.

Liefdevol communiceren kun je met hulp leren

Transformeren kun je onder begeleiding leren

De geschiedenis kun je nooit veranderen

Liefdevol communiceren kun je met hulp leren

Wat er is gebeurd en met je doet is de kwestie

Zorg goed voor jezelf en de wereld om je heen

Met yoga verbonden ahimsa: geweldloosheid

Wees flexibel als bamboe in de wind

Uit yogafilosofie santosha: tevredenheid

Met licht en liefde laat je het stromen

Het is een voortdurend proces van zelfreflectie

Een proces van zelfonderzoek en ontwikkeling