Positieve psychologie

Wil jij een positieve kijk op het leven?

Wil jij met plezier naar het werk gaan? Lekker in je vel zitten en hechte relaties opbouwen? Dan is Positieve Psychologie écht iets voor jou. Met deze vorm van begeleiding, ondersteuning leer jij jouw persoonlijke krachten en die van anderen vergroten.

Schema Bouwstenen van geluk

Wist je dat Positieve Psychologie de jongste en snelst groeiende stroming is binnen de psychologie? Wat is Positieve Psychologie nu eigenlijk? De Positieve Psychologie legt de focus op de positieve aspecten van het leven. De aandacht wordt dus in plaats van gelegd op het verhelpen van psychische klachten, zoals depressies, angsten en trauma’s. De aandacht wordt juist gelegd op het vergroten van persoonlijke krachten, denk hierbij aan doorzettingsvermogen, creativiteit, leergierigheid en weerbaarheid.

Bouwstenen van geluk

De afgelopen jaren hebben positief psychologen uitgebreid onderzoek gedaan, naar wat precies de bouwstenen zijn van een gelukkig leven. Tijdens de begeleiding en ondersteuning Positieve Psychologie onthullen wij deze ‘geluksfactoren’ aan jou. Daarnaast biedt de Positieve Psychologie diverse handvatten om jouw welbevinden en dat van anderen direct en effectief te vergroten.

Iets voor jou?

Als jij een positieve kijk op het leven wilt ontwikkelen en het beste uit jezelf en de medemens wilt halen is de begeleiding en ondersteuning Positieve Psychologie écht een aanrader voor jou. De Positieve Psychologie geeft diverse tips die je zowel in je privéleven als tijdens je werk kunt toepassen. Daardoor is deze ondersteuning en begeleiding wellicht van toepassing voor, o a:  ouders, opvoeders, jeugd, gezinnen, kind van een verstoten ouder, een verstoten ouder en een kind van een ouder met een alcoholprobleem.
Je bent van harte welkom.