Innerlijk en uiterlijk – Effectief en liefdevol omgaan met jezelf door bewust te worden en inzichten te kunnen ontvangen

Herken je dat? Je voelt je schuldig. Ik doe het niet goed genoeg! Ik moet het goed doen! En hoe kun je het omdraaien naar:
Het ontdekken van wat je beter anders kunt doen met de kwaliteiten die je in huis hebt.

Want heb je de plicht het goed te doen? En ben je allang goed genoeg?
Hoe kun je in contact komen met jouw wezen, jouw identiteit?
Authentiek en met synergie.

Hoe kun je met jezelf in balans komen?
Innerlijk en uiterlijk, zo binnen, zo buiten? 

Alles is energie. Ook zoals jij jezelf laat zien en presenteert.
Met alle ups, downs en klopt dat met wie jij bent?. Of is dat uit balans geraakt?
Wil jij het anders, zonder jezelf te hoeven veranderen? Want je bent wie je bent en je hebt talent, met ogen om te kunnen zien en ook wanneer je met een visuele beperking te maken hebt. Ontpop jezelf en uitstralen wie je bent.

Hoe kun je dat uit de verf laten komen in plaats van oeverloos over gedoe blijven bomen?

Transformeren biedt de oplossing.
Innerlijk verbinden met uiterlijk. Het is een stappenplan waarmee je begeleid en ondersteund wordt om jezelf te kunnen herontdekken.
Want je hebt talent. En dat ben je vanwege het gedoe een beetje vergeten, of je hebt geen idee. Dat kan ook. Daar is niks mis mee, dat is menselijk en dat kan ons allemaal overkomen.

Wil je het anders? Wil je het ontdekken?
Daar kan ik je bij helpen als life coach gebaseerd op Transformatieve mediation, verbonden met Colour Me Beautiful kleur-, stijladvies voor kleding en make-up. Ook voor blinden en slechtzienden, door middel van het toepassen van de Taktila methode verbonden met het gevisualiseerde Colour Me Beautiful concept. Deze elementen in samenwerking met jou verbinden tot een passend geheel en met jou in balans is. Wat voor jou werkt, waar jij je prettig bij voelt en waar jij mee verder kunt gaan. Zo binnen, zo buiten, authentiek en met synergie.
Want alles is energie. Ook jij maakt deel uit van deze frequentie.

Je bent wie je bent en wil je uit de verf komen met jouw unieke talent en kwaliteiten?
Je bent daarvoor van harte welkom om te kunnen ontpoppen en uitstralen wie je bent. Voel je vrij daarvoor contact met mij op te nemen via e-mail:
info@sandrabolten.nl

Yin en Yang zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. Het yin-yangsymbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid symboliseert en yang mannelijkheid. Gesymboliseerd in een cirkel waarin twee visvormige in tegengestelde positie met elkaar verbonden zijn, ieder met een oog diagonaal in een rechte lijn boven en onder elkaar. Tegelijkertijd door het verschil van elkaar in kleur afgebeeld, links blauw, rechts groen en groenblauw met aan weerszijden een oranje lijn in het midden van de Yin Yang cirkel. Ik heb gekozen voor deze afbeelding met bovenaan blauw en onderaan groen en groenblauw, omdat alles en iedereen in wezen een verbinding is van gekleurd zijn en we raken nooit uitgekleurd. Dat is het bijzonder wonderlijke mooie van het geheel.

Yin Yang

Lees meer
Regenboog ammolite

Transformeren kun je liefdevol leren